انجمن های گفتگوی توتال وار به زبان فارسی - TotalWar Persian Forum

A short text to describe your forum
امروز چهارشنبه 17 شهریور 1389, 10:35 pm

ساعت سایت بر اساسUTC تنظیم شده است

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 14 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: سایت های توپ
پستارسال شده در: جمعه 29 آبان 1388, 7:11 am 
آفلاين
سرلشگر
سرلشگر
نماد کاربر

تاريخ عضويت: سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 2:41 pm
تشکر از دیگران: 5 مرتبه
تعداد سایت ها تو دنیا خیلی هست و با حالاش هم کم نیستند پس اینجا برای معرفی سایت هاست خوب اول از همه یکی تو تراوین گفت یه سایت هست که گوشی ps3 xbox360 صلواتی میده رفتم دیدم دیدم راست میگه اون خودش یه آیفون برداشته بود
این حرف های اون شخص تو پرفایلشه
سلام
يک ماه پيش به من ايميلي اومد که باور نکردم چي بود
موبايل رايگان همينطور هست من هم باور نکردم
خوندم و عضو شودم حالا ديروز گوشي برام اومد به خاطر همين ميگذارم تا شما هم عضو بشين مدت اومدن گوشي حدود 3 هفته هست گوشي که من انتخاب کرده بودم ايفون 16گيگ

ثبت نام (براي دريافت هديه رايگان موبايل؛گيم،تلوزيون و .... )

دروغ نيست واقعيت داره

عضويتش هم رايگانه (به نظر من که هيچ ضرري نداره)

چرا اين شرکت هداياي مجاني مي دهد ؟

اين شرکت در واقع يک شرکت تبليغاتي است که توسط شرکت هاي بزرگي همچون اپل، نوكيا، سوني اريكسون، سامسونگ و ... پشتيباني مي شود و در واقع براي آنها تبليغ ميکند که خرج اين گونه تبليغات بسيار کمتر از تبليغات در تلويزيون هاست..

شما فقط با زير مجموعه گيري مي توانيد گوشي موبايل،کنسولهاي بازي، mp3 player و ... دريافت کنيد. عضو گيري هم فقط از طريق ثبت نام تو سايت صورت ميگيره نه پوليه نه گلد کويسته نه خطر داره به خدا هيچي نيست فقط تبليغاته براي عضو گيري هم فقط بايد لينکشو براي رفيقت بفرستي

مثلا k800 :براي گرفتن اين گوشي نياز به 13 زير مجموعه دارين يعني شما 13 تا دوست ندارين?

اگر n95 بخواي 37 نفر بايد زير مجموعه جمع کني .

هر گوشي که بخواي يه تعداد خاصي بايد زيرمجموعه جمع کني که بالاترينش 45 نفره .

به نظر من که آشنا و دوستان شما بيش از 45 نفر هم هستند . تازه آنها هم يک گوشي رايگان ميگيرند .

مراحل كار:

ابتدا بايد با استفاده از لينك زير وارد سايت xpango بشيد :

http://www.xpango.com/?ref=92106589

بعد بر روي چيزي كه مي خواهيد انتخاب كنيد (موبايل- ام پي تري پلير-کنسول گيم- HDTV) كليك كنيد

سپس روي گزينه ي Sign up Now كليك كنيد

يا

ثبت نام

وبعد طبق مراحل زير عمل کنيد

:First name نام خود را بنويسيد.

:Last name نام خانوادگي خود را بنويسيد.

:Emailآدرس ايميل خود را وارد كنيد. (ايميل شما بايد واقعي باشد چون براي تكميل ثبت نام بهش نياز داريد)

:Password براي خود پسورد انتخاب كنيد.

:Address1آدرس خود را دقيق به انگليسي بنويسيد.

نوشتن آدرس پستي خود به انگليسي را درست ياد بگيريد چون موبايل يا هر پکيج ديگري که انتخاب کرده ايد به آدرستان ارسال خواهد شد:

لازم نيست در اين قسمت نام شهر، استان، کد پستي و ... را وارد نمائيد، در فيلدهاي پائين تر مي توانيد آنها را درج کنيد:
براي دادن آدرس به انگليسي من کمکتون ميکنم ، مثلا :
پلاك no
واحد unit
طبقه floor يا flat
ساختمان bldg
كوچه alley
خيابان st
خيابان بزرگ ave
بلوار blvd
ميدان sq
چهارراه cross
بعد از after
قبل از before
جاده rd
جنوبي south
شمالي north
غربي west
شرقي east

به طور مثال :

enghelab sq , imam ave, shah st, shahid alley, aseman bldg, floor2, unit8

در قسمتهاي پايين تر هم:

:Town/Cityشهر خود را بنويسيد.

:County/Stateنام استان خود را بنويسيد.

Country: نام كشور خود را انتخاب كنيد.

:Free Giftنام هديه را انتخاب كنيد،

:Post Code/Zipدر اين قسمت كد پستي منزل خود را وارد كنيد.

:Referral IDدر اين قسمت كدي وجود دارد به آن دست نزنيد

در قسمت Term and Condintion يك تيك بزنيد

نحوه پر کردن فرم ثبت نام

توجه : اگر کد نوشته نبود يعني ثبت نام شما ناقص است و دعوتنامه نداريد و ثبت نام شما اعتبار ندارد .

اگر در هنگام ورود مشخصات مشكلي پيش نياد، به ايميلتان آدرسي مياد (عجله نداشته باشيد بعد از 15 دقيقه حتما مياد) بر روش كليك كنيد تا ثبت نامتون تكميل بشه(توجه كنين كه در پيام ارسال شده دو لينك وجود داره كه اولي براي فعال سازي {لينکه کوچيک} و دومي براي انصراف از ثبت نام هست. پس دقت كنين كه لينك دومي رو كليك نكنين!)
خب حالا یه ایمیل دیگه واسه شما میاد که شامل یه لینک واسه Login هسش . روش کلیک کنید . در قسمت user name آدرس email خودتون رو که با اون ثبت نام کرده ايد و در قسمت password هم پسوردتون رو بنويسيد و روي گزينه login کليک کنيد.
و بعد وارد صفحه اي خواهيد شد كه لينك زير مجموعه گيري شما در آن موجود است. شما بايد اين لينك را به افراد بدهيد و اگر كسي با اين لينك ثبت نام كند زير مجموعه ي شما خواهد شد. بعد از اينكه كسي در زير مجموعه ي شما قرار گرفت و فعال شد(زير مجموعه گرفت) 1 امتياز به شما داده مي شود و شما بعد از كسب امتيازهاي لازم براي دريافت پكيج انتخابي مي توانيد آن را درخواست بدهيد تا ارسال شود.

بعد اين ديگه به شما بستگي داره که چه کار مي کنين.و چند نفر رو ميتونيد زير مجموعه خود کنيد

توجه:
* بيشتر از يك بار در يك كامپيوتر ثبت نام نكنين، چون حساب شما باطل ميشه.
* در مكانهايي مثل كافي نت يا سايتهاي كامپيوتري مدارس و دانشگاهها ثبت نام نكنين، چون احتمال اينكه دو نفر از طريق يك كامپيوتر ثبت نام كنن خيلي زياده و عضويت هر دو نفر باطل ميشه
* آدرستون رو دقيق وارد كنين چون هديتون به اون آدرس ارسال ميشه

در ميل اول کد به شما ميده و در ميل دوم لينک ورود به اکانت

اگه سوالی بود در خدمتم.
اينم لينك ثبت نام كه بالا هم بود.http://www.xpango.com/?ref=92106589

بالا
 مشخصات  

موضوع پست: Re: سایت های توپ
پستارسال شده در: جمعه 29 آبان 1388, 8:48 am 
آفلاين
سرلشگر
سرلشگر
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 اسفند 1387, 9:17 am
تشکر از دیگران: 1 مرتبه
sina نوشته است:
تعداد سایت ها تو دنیا خیلی هست و با حالاش هم کم نیستند پس اینجا برای معرفی سایت هاست خوب اول از همه یکی تو تراوین گفت یه سایت هست که گوشی ps3 xbox360 صلواتی میده رفتم دیدم دیدم راست میگه اون خودش یه آیفون برداشته بود
این حرف های اون شخص تو پرفایلشه
سلام
يک ماه پيش به من ايميلي اومد که باور نکردم چي بود
موبايل رايگان همينطور هست من هم باور نکردم
خوندم و عضو شودم حالا ديروز گوشي برام اومد به خاطر همين ميگذارم تا شما هم عضو بشين مدت اومدن گوشي حدود 3 هفته هست گوشي که من انتخاب کرده بودم ايفون 16گيگ

ثبت نام (براي دريافت هديه رايگان موبايل؛گيم،تلوزيون و .... )

دروغ نيست واقعيت داره

عضويتش هم رايگانه (به نظر من که هيچ ضرري نداره)

چرا اين شرکت هداياي مجاني مي دهد ؟

اين شرکت در واقع يک شرکت تبليغاتي است که توسط شرکت هاي بزرگي همچون اپل، نوكيا، سوني اريكسون، سامسونگ و ... پشتيباني مي شود و در واقع براي آنها تبليغ ميکند که خرج اين گونه تبليغات بسيار کمتر از تبليغات در تلويزيون هاست..

شما فقط با زير مجموعه گيري مي توانيد گوشي موبايل،کنسولهاي بازي، mp3 player و ... دريافت کنيد. عضو گيري هم فقط از طريق ثبت نام تو سايت صورت ميگيره نه پوليه نه گلد کويسته نه خطر داره به خدا هيچي نيست فقط تبليغاته براي عضو گيري هم فقط بايد لينکشو براي رفيقت بفرستي

مثلا k800 :براي گرفتن اين گوشي نياز به 13 زير مجموعه دارين يعني شما 13 تا دوست ندارين?

اگر n95 بخواي 37 نفر بايد زير مجموعه جمع کني .

هر گوشي که بخواي يه تعداد خاصي بايد زيرمجموعه جمع کني که بالاترينش 45 نفره .

به نظر من که آشنا و دوستان شما بيش از 45 نفر هم هستند . تازه آنها هم يک گوشي رايگان ميگيرند .

مراحل كار:

ابتدا بايد با استفاده از لينك زير وارد سايت xpango بشيد :

http://www.xpango.com/?ref=92106589

بعد بر روي چيزي كه مي خواهيد انتخاب كنيد (موبايل- ام پي تري پلير-کنسول گيم- HDTV) كليك كنيد

سپس روي گزينه ي Sign up Now كليك كنيد

يا

ثبت نام

وبعد طبق مراحل زير عمل کنيد

:First name نام خود را بنويسيد.

:Last name نام خانوادگي خود را بنويسيد.

:Emailآدرس ايميل خود را وارد كنيد. (ايميل شما بايد واقعي باشد چون براي تكميل ثبت نام بهش نياز داريد)

:Password براي خود پسورد انتخاب كنيد.

:Address1آدرس خود را دقيق به انگليسي بنويسيد.

نوشتن آدرس پستي خود به انگليسي را درست ياد بگيريد چون موبايل يا هر پکيج ديگري که انتخاب کرده ايد به آدرستان ارسال خواهد شد:

لازم نيست در اين قسمت نام شهر، استان، کد پستي و ... را وارد نمائيد، در فيلدهاي پائين تر مي توانيد آنها را درج کنيد:
براي دادن آدرس به انگليسي من کمکتون ميکنم ، مثلا :
پلاك no
واحد unit
طبقه floor يا flat
ساختمان bldg
كوچه alley
خيابان st
خيابان بزرگ ave
بلوار blvd
ميدان sq
چهارراه cross
بعد از after
قبل از before
جاده rd
جنوبي south
شمالي north
غربي west
شرقي east

به طور مثال :

enghelab sq , imam ave, shah st, shahid alley, aseman bldg, floor2, unit8

در قسمتهاي پايين تر هم:

:Town/Cityشهر خود را بنويسيد.

:County/Stateنام استان خود را بنويسيد.

Country: نام كشور خود را انتخاب كنيد.

:Free Giftنام هديه را انتخاب كنيد،

:Post Code/Zipدر اين قسمت كد پستي منزل خود را وارد كنيد.

:Referral IDدر اين قسمت كدي وجود دارد به آن دست نزنيد

در قسمت Term and Condintion يك تيك بزنيد

نحوه پر کردن فرم ثبت نام

توجه : اگر کد نوشته نبود يعني ثبت نام شما ناقص است و دعوتنامه نداريد و ثبت نام شما اعتبار ندارد .

اگر در هنگام ورود مشخصات مشكلي پيش نياد، به ايميلتان آدرسي مياد (عجله نداشته باشيد بعد از 15 دقيقه حتما مياد) بر روش كليك كنيد تا ثبت نامتون تكميل بشه(توجه كنين كه در پيام ارسال شده دو لينك وجود داره كه اولي براي فعال سازي {لينکه کوچيک} و دومي براي انصراف از ثبت نام هست. پس دقت كنين كه لينك دومي رو كليك نكنين!)
خب حالا یه ایمیل دیگه واسه شما میاد که شامل یه لینک واسه Login هسش . روش کلیک کنید . در قسمت user name آدرس email خودتون رو که با اون ثبت نام کرده ايد و در قسمت password هم پسوردتون رو بنويسيد و روي گزينه login کليک کنيد.
و بعد وارد صفحه اي خواهيد شد كه لينك زير مجموعه گيري شما در آن موجود است. شما بايد اين لينك را به افراد بدهيد و اگر كسي با اين لينك ثبت نام كند زير مجموعه ي شما خواهد شد. بعد از اينكه كسي در زير مجموعه ي شما قرار گرفت و فعال شد(زير مجموعه گرفت) 1 امتياز به شما داده مي شود و شما بعد از كسب امتيازهاي لازم براي دريافت پكيج انتخابي مي توانيد آن را درخواست بدهيد تا ارسال شود.

بعد اين ديگه به شما بستگي داره که چه کار مي کنين.و چند نفر رو ميتونيد زير مجموعه خود کنيد

توجه:
* بيشتر از يك بار در يك كامپيوتر ثبت نام نكنين، چون حساب شما باطل ميشه.
* در مكانهايي مثل كافي نت يا سايتهاي كامپيوتري مدارس و دانشگاهها ثبت نام نكنين، چون احتمال اينكه دو نفر از طريق يك كامپيوتر ثبت نام كنن خيلي زياده و عضويت هر دو نفر باطل ميشه
* آدرستون رو دقيق وارد كنين چون هديتون به اون آدرس ارسال ميشه

در ميل اول کد به شما ميده و در ميل دوم لينک ورود به اکانت

اگه سوالی بود در خدمتم.
اينم لينك ثبت نام كه بالا هم بود.http://www.xpango.com/?ref=92106589

هه
بابا گول اینا رو نخور
خودش گفته گلد کوئست نیست
ولی شرکت هرمی که هست
13 تا زیر شاخه یعنی همین شرکت هرمی دیگه  >:(

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 1 آذر 1388, 12:31 pm 
آفلاين
سرلشگر
سرلشگر
نماد کاربر

خوب بگذریم به هر حال تعداد اعضا خیلی کم  شده من  براتون سایت های باحال دیگه ای هم میذارم مخصوصا الآن که فصل مدرسه هاست پس یه عالمه یایت آموزشی براتون میذارم

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: دوشنبه 2 آذر 1388, 1:02 pm 
آفلاين
سرلشگر
سرلشگر
نماد کاربر

این لینک بنیاد ملی بازی های رایا نه ایست و واقعا ببینید چه بازی هایی رو غیر مجاز کردن مثلا کال آف دیوتی 4

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: دوشنبه 2 آذر 1388, 5:40 pm 
آفلاين
سرلشگر
سرلشگر
نماد کاربر

sina نوشته است:
این لینک بنیاد ملی بازی های رایا نه ایست و واقعا ببینید چه بازی هایی رو غیر مجاز کردن مثلا کال آف دیوتی 4

پس کو لینکش؟؟؟
در ضمن کی به حرف این چلمن ها گوش میده آخه؟؟؟

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: چهارشنبه 4 آذر 1388, 9:46 am 
آفلاين
سرلشگر
سرلشگر
نماد کاربر

شرمنده یادم رفت بزارمش بچه ها ای xpango داره منو وسوسه میکنه

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: پنج شنبه 26 آذر 1388, 10:21 am 
آفلاين
سرلشگر
سرلشگر
نماد کاربر

بچه ها xpango واقعی است ایمیلاتونو بدید که دعوتنامه براتون بدم که هم من ps3 بگیرم هم شما هر چی خواستید

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 29 آذر 1388, 10:58 am 
آفلاين
سرلشگر
سرلشگر
نماد کاربر

سلام اینم طریقه ی عضویت و اظهار نامه ی یه شخص
چند وقت پیش  تو یکی از سایت ها مطلب جالبی خوندم که خیلی نظر منو به خودش جلب کرد

منم این مطلب به صورت کامل واستون قرار می دم قضاوت با خودتون

، همین طوره من هم باور نکردم خوندم و عضو شدم حالا دیروز گوشی برام اومد به خاطر همین میزارم تا شما هم عضو بشین مدت اومدن گوشی حدود 2 هفته هست. گوشی که دوست من انتخاب کرده بود نوكیا N97 بود

ثبت نام برای دریافت هدیه رایگان (موبایل ؛ گیم ،تلوزیون و ..... ) دروغ نیست واقعیت داره عضویتش هم رایگانه (به نظر من که هیچ ضرری نداره)

چرا این شرکت هدایای مجانی می دهد ؟

این شرکت در واقع یک شرکت تبلیغاتی است که توسط شرکت های بزرگی همچون اپل، نوكیا، سونی اریكسون، سامسونگ و ... پشتیبانی می شود و در واقع برای آنها تبلیغ میکند که خرج این گونه تبلیغات بسیار کمتر از تبلیغات در تلویزیون هاست.

شما فقط با زیر مجموعه گیری می توانید گوشی موبایل،کنسولهای بازی، mp3 player و ... دریافت کنید.

مثلا k800:برای گرفتن این گوشی نیاز به 13 زیر مجموعه دارین یعنی شما 13 دوست ندارین.

اگر n95 بخوای 37 نفر باید زیر مجموعه جمع کنی .

هر گوشی که بخوای یه تعداد خاصی باید زیرمجموعه جمع کنی که بالاترینش 45 نفره .

به نظر من که آشنا و دوستان شما بیش از 45 نفر هم هستند . تازه آنها هم یک گوشی رایگان میگیرند .

شما فقط بایستی زیر مجموعه گیری کنید . توجه داشته باشید که گوشی های متفاوت دارای امتیاز های متفاوتی نیز هستندبرای مثال شما در هنگام ثبت نام گوشی k750 را بهعنوان هدیه انتخاب می کنیدکه ۱۴ امتیاز دارد پس از ثبت نام یک لینک اختصاصی به شما داده میشود که باید این لینک را به دوستان خود بدهید یا اگر وبلاگ دارید ان را در وبلاگ خودقرار دهید یا در چت ان رادر اختیار دوستانتان بگزارید که انهااز طریق لینک شما وارد سایت شوند وثبت نام بکنند اگر انها نیز پس از ثبت نام لینک خود را به دیگری دادند و توانستند یک زیر مجموعه بدست اورند گاه به شما یک امتیاز داده می شود به عبارت دیگر در ازای هر زیر مجموعه زیرمجموعه یتان به شما یک امتیاز داده می شود پس شمابرای بدست اوردن یک گوشی k750 به۲۸ نفر نیاز دارید(۱۴ نفر زیر مجموعه ی شما و۱۴نفر زیر مجموعه ی انها(

مراحل كار: ابتدا باید وارد سایت بشید

برای ثبت نام کلیک کنید

بعد بر روی چیزی كه می خواهید در قسمت بالای صفحه  انتخاب كنید (موبایل- ام پی تری پلیر-کنسول گیم- HDTV)كلیك كنید سپس روی گزینه ی Sign up  كه با رنگ سبز در بالای صفحه سمت راست نوشته كلیك كنید یا ثبت نام و بعد طبق مراحل زیر عمل کنید

First name: نام خود را بنویسید.

Last name: نام خانوادگی خود را بنویسید.

Email: آدرس ایمیل خود را وارد كنید. (ایمیل شما باید واقعی باشد چون برای تكمیل ثبت نام بهش نیاز دارید)

Password  : برای خود پسورد انتخاب كنید.

Address1: آدرس خود را دقیق به انگلیسی بنویسید.

مثلا: tehran,navab street,alley shahid dadashi,building 23 ,floor 3,unit 7

نوشتن آدرس پستی خود به انگلیسی را درست یاد بگیرید چون موبایل یا هر پکیج دیگری که انتخاب کرده اید به آدرستان ارسال خواهد شد

راهنمای درج آدرس

پلاک : no

واحد : Unit

طبقه : Flat یا Floor

ساختمان : Bldg

کوچه : Alley

خیابان : St

خیابان بزرگ : Ave

بلوار : Blvd

میدان : Sq

چهارراه : Cross

بعد از : After

قبل از : Before

به طور نمونه:

جاده : Rd

جنوبی : South

شمالی : North

غربی : West

شرقی : East

قاسم آباد – اندیشه 10 – پلاک 90 - طبقه 4

Floor4-No90-Andishe10-Ghasem abad

یک مثال دیگر <<

خیابان رودکی - نرسیده به کوچه مرتضوی - کوچه علمداری - پلاک 12 - طبقه 2

Floor2-No12-Alamdari Alley-Before Mortazavi Ave-Roodaki Ave

نکته : برای افرادی که در ایران زندگی میکنن زیاد فرقی نمیکنه آدرس و از اول به آخر بدن یا ازآخر به اول.

لازم نیست در این قسمت نام شهر، استان، کد پستی و ... را وارد نمائید، در فیلدهای پائین تر می توانید آنها را درج کنید:

Town/City: شهر خود را بنویسید..

County/State:نام استان خود را بنویسید.

Country: نام كشور خود را انتخاب كنید.

Free Gift: نام هدیه را انتخاب كنید،

Post Code/Zip: در این قسمت كد پستی منزل خود را وارد كنید.

Referral ID: در این قسمت كدی وجود دارد به آن دست نزنید

در قسمت Term and Condintio  یك تیك بزنید

نحوه پر کردن فرم ثبت نام

بر

اگر در هنگام ورود مشخصات مشكلی پیش نیاد، به ایمیلتان آدرسی میاد بر روش كلیك كنید تا ثبت نامتون تكمیل بشه و بعد وارد صفحه ای خواهید شد كه لینك زیر مجموعه گیری شما در آن موجود است. شما باید این لینك را به افراد بدهید و اگر كسی با این لینك ثبت نام كند زیر مجموعه ی شما خواهد شد. بعد از اینكه كسی در زیر مجموعه ی شما قرار گرفت و فعال شد(زیر مجموعه گرفت) 1 امتیاز به شما داده می شود و شما بعد از كسب امتیازهای لازم برای دریافت پكیج انتخابی می توانید آن را درخواست بدهید تا ارسال شود.

بعد این دیگه به شما بستگی داره که چه کار می کنین.

چون عضویت رایگان هست پس هیچ ضرری نمیکنید

در ضمن برای اینكه وارد اكانت خودتون بشید باید ایمیل و پسووردتون رو به یاد داشته باشید و وارد سایت X Pango بشید و در بالای صفحه ایمیل و پسوورد رو وارد كنید.

نکته : در این سایت نمی توان از یك سیستم دو بار ثبت نام كرد چون IP شما كنترل می شود.

البته خودتان می توانید برای آشنایی بیشتر با هدایا و زیر مجموعه های مورد نیاز روی گزینه View The Latest … کلیک و بعد بر روی بر روی گزینه ی مورد علاقه ی خود ماوس را نگه دارید تا تعداد اعتبار مورد نیاز برای دریافتتان را مشاهده كنید(منظور از اعتبار تعداد زیر مجموعه هایی است كه شما برای دریافت هدیه نیاز دارید)بعد از انتخاب گزینه ی مورد علاقه ی خود كد و نام آن را به خاطر بسپارید

بخش های مختلف سایت

1- ورود به بخش گیم

2- ورود به بخش موبایل

3- ورود به بخش Mp3 Player

4- مشاهده تصاویر محصولات همراه اعتبار مورد نظر هر محصول

5- اضهارات افرادی که محصول خودشان را دریافت کردن

1-Gaming

2-Mobile

3-mp3

4-Gifts

5-Testimonials

6- برای مشاهده تعداد امتیازات و...

6.1- جزئیات امتیازاها

6.2- تغییر دادن محصولی که انتخای کردید

6.3- حذف کردن اکانت

6-Order/Credits/Referral ID

6.1-Credit Detailes

6.2-Change Gift

6.3-Delete

7- ورود به دایرکتوری سایت های که میتوانید در آنها عضو شوید وبرای هر سایت عضو شده 1- 4 امتیاز کسب کنید

7-Xpango Offer Directory

8- از طریق این بخش میتوانید به دوستان خودتون نامه بفرستید

9- راه های پیشنهادی سایت برای بدست آوردن امتیاز

10- باخرید از سایت میتوانید امتیاز کسب کنید

11- بعد از دریافت محصول می توانید در این بخش محصول دیگری انتخاب بکنید

12- تغییر مشخصاتی که موقع ثبت نام وارد کردید

13- ورود به صفحه اصلی کاربری خود

14- وبلاگ xpango ومشاهده اخبار جدید سایت

15- برای خروج ازسایت از این گزینه استفاده کنید

8-Email A Friend

9-Credits Guide

10-Buy A Product

11-Select Another Gift

12-Edit My Details

13-my account

14-Xpango Blog

15-Logout

منظور از(Credits) همون  (امتیازه)

..:: نحوه عضو گیری ::..

بعد از ورود به سایت در بخش کاربری خود جلوی Referral Link لینک شما قرار دارد که از طریق این لینک میتوانید دوستان خودتان را به سایت معرفی بکنید

به عنوان مثال شما برای بدست آوردن مثلا w810 باید 15 نفر را معرفی بکنید و آن 15 نفر هم هر کدام 1 نفر رو معرفی بکنن تا 15 امتیاز شما کامل بشود ویتوانید گوشی موبایلو هدیه بگیرید

**اگه خیلی ساده تر بگم شما هزار تا هم زیر مجموعه بگیرید برایتان فرقی نمیكنه و هیچ امتیازی نمیگیرید بلكه هر زیر مجموعه ی زیر مجموعه ی شما به شما امتیاز میدهید.

**یک راه ساده تر هم هست که اون هم عضو شدن در سایت هایی که به صورت Offer معرفی میکنه

یعنی شما یک زیر مجموعه میگیرید ودر 14 سایت عضو میشید(بستگی به امتیازی که اون سایت داره) که تا اینجا 14 امتیاز گرفتید و و قتی زیر مجموعه شما هم یک امتیاز بگیره (یعنی یک زیر مجموعه ویا یک امتیاز با ثبت نام در اون سایت ها کسب کنه) 15 امتیاز شما کامل میشه ومیتونید W810 خودتونو از سایت بگیرید.

..:: آموزش افزایش زیر مجموعه ::..

1-     آسونترین روش دعوت کردن دوستان خودتونه

2-     ایجاد کردن وبلاگ و کپی کردن مطالب وبلاگ من در وبلاگ خودتون (البته بجای لینک من لینک خودتونو قرار بدید)

3-     ازطریق سایت های آگهی ایرانی که تعدادشون هم زیاده وهم به صورت مجانی به شما اجازه میدن تبلیغ بکنید (نمونه ای از این سایت ها: یک بازار )

4-     تبلیغ وبلاگ خودتون با نظر دادن در وبلاگ ها وسایتهای دیگه (در این روش آمار خودتونو در موتور های جستجو مثل گوگل هم بالا میبرید)

5-     جمع کردن ایمیل افرادی که وبلاگ ویا وب سایت دارن وفرستادن آدرس وبلاگتون به ایمیل اون ها

6-     ورود به چت روم های ایرانی  وتبلیغ خودتون (میتونید چت روم ها رو توی یاهو سرچ کنید)

هدیه تون رو تحویل بگیرید

بعد از جمع کردن امتیازات کامل و رسیدن امتیازات شما به حد نساب یک ایمیل به اینباکس ایمیل شما فرستاده می شه که امتیازات شما کامل شد و هدیه برای شما فرستاده می شود.

یه راه دیگه برای کسب امتیاز

همانطور که گفتم  شما میتونید باثبت نام در سایت های offer  1تا 4 امتیازبرای هر سایت بگیرید

یعنی اگر شما در یکی از سایتهای که ۴ امتیاز دارن ثبت نام بکنید معادل اینه که ۴ نفر رو در سایت عضو کرده باشید (اونهم ۴ نفر عضو فعال )

منظور از ۴ نفر عضو فعال یعنی ۴ نفری که اونهاهم خودشون زیر مجموعه دارن

پیشنهاد من به شما دوستان برای عضوگیری ارسال ایمیل و یا در چت روم ها ایجاد تبلیغ در مکان های ثبلیغاتی در میان دوستان واشنایان و... شما میتوانید عضو گیری کنید.

موفق باشید.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: يکشنبه 29 آذر 1388, 11:00 am 
آفلاين
سرلشگر
سرلشگر
نماد کاربر

سلام این طریقه ی آموزش و اظهار نامه ی یک شخص
چند وقت پیش  تو یکی از سایت ها مطلب جالبی خوندم که خیلی نظر منو به خودش جلب کرد

منم این مطلب به صورت کامل واستون قرار می دم قضاوت با خودتون

چندی پیش به من ایمیلی اومد که باور نکردم چی بود (( موبایل رایگان  )) !!!

، همین طوره من هم باور نکردم خوندم و عضو شدم حالا دیروز گوشی برام اومد به خاطر همین میزارم تا شما هم عضو بشین مدت اومدن گوشی حدود 2 هفته هست. گوشی که دوست من انتخاب کرده بود نوكیا N97 بود

ثبت نام برای دریافت هدیه رایگان (موبایل ؛ گیم ،تلوزیون و ..... ) دروغ نیست واقعیت داره عضویتش هم رایگانه (به نظر من که هیچ ضرری نداره)

چرا این شرکت هدایای مجانی می دهد ؟

این شرکت در واقع یک شرکت تبلیغاتی است که توسط شرکت های بزرگی همچون اپل، نوكیا، سونی اریكسون، سامسونگ و ... پشتیبانی می شود و در واقع برای آنها تبلیغ میکند که خرج این گونه تبلیغات بسیار کمتر از تبلیغات در تلویزیون هاست.

شما فقط با زیر مجموعه گیری می توانید گوشی موبایل،کنسولهای بازی، mp3 player و ... دریافت کنید.

مثلا k800:برای گرفتن این گوشی نیاز به 13 زیر مجموعه دارین یعنی شما 13 دوست ندارین.

اگر n95 بخوای 37 نفر باید زیر مجموعه جمع کنی .

هر گوشی که بخوای یه تعداد خاصی باید زیرمجموعه جمع کنی که بالاترینش 45 نفره .

به نظر من که آشنا و دوستان شما بیش از 45 نفر هم هستند . تازه آنها هم یک گوشی رایگان میگیرند .

شما فقط بایستی زیر مجموعه گیری کنید . توجه داشته باشید که گوشی های متفاوت دارای امتیاز های متفاوتی نیز هستندبرای مثال شما در هنگام ثبت نام گوشی k750 را بهعنوان هدیه انتخاب می کنیدکه ۱۴ امتیاز دارد پس از ثبت نام یک لینک اختصاصی به شما داده میشود که باید این لینک را به دوستان خود بدهید یا اگر وبلاگ دارید ان را در وبلاگ خودقرار دهید یا در چت ان رادر اختیار دوستانتان بگزارید که انهااز طریق لینک شما وارد سایت شوند وثبت نام بکنند اگر انها نیز پس از ثبت نام لینک خود را به دیگری دادند و توانستند یک زیر مجموعه بدست اورند گاه به شما یک امتیاز داده می شود به عبارت دیگر در ازای هر زیر مجموعه زیرمجموعه یتان به شما یک امتیاز داده می شود پس شمابرای بدست اوردن یک گوشی k750 به۲۸ نفر نیاز دارید(۱۴ نفر زیر مجموعه ی شما و۱۴نفر زیر مجموعه ی انها(

مراحل كار: ابتدا باید وارد سایت بشید

برای ثبت نام کلیک کنید

بعد بر روی چیزی كه می خواهید در قسمت بالای صفحه  انتخاب كنید (موبایل- ام پی تری پلیر-کنسول گیم- HDTV)كلیك كنید سپس روی گزینه ی Sign up  كه با رنگ سبز در بالای صفحه سمت راست نوشته كلیك كنید یا ثبت نام و بعد طبق مراحل زیر عمل کنید

First name: نام خود را بنویسید.

Last name: نام خانوادگی خود را بنویسید.

Email: آدرس ایمیل خود را وارد كنید. (ایمیل شما باید واقعی باشد چون برای تكمیل ثبت نام بهش نیاز دارید)

Password  : برای خود پسورد انتخاب كنید.

Address1: آدرس خود را دقیق به انگلیسی بنویسید.

مثلا: tehran,navab street,alley shahid dadashi,building 23 ,floor 3,unit 7

نوشتن آدرس پستی خود به انگلیسی را درست یاد بگیرید چون موبایل یا هر پکیج دیگری که انتخاب کرده اید به آدرستان ارسال خواهد شد

راهنمای درج آدرس

پلاک : no

واحد : Unit

طبقه : Flat یا Floor

ساختمان : Bldg

کوچه : Alley

خیابان : St

خیابان بزرگ : Ave

بلوار : Blvd

میدان : Sq

چهارراه : Cross

بعد از : After

قبل از : Before

به طور نمونه:

جاده : Rd

جنوبی : South

شمالی : North

غربی : West

شرقی : East

قاسم آباد – اندیشه 10 – پلاک 90 - طبقه 4

Floor4-No90-Andishe10-Ghasem abad

یک مثال دیگر <<

خیابان رودکی - نرسیده به کوچه مرتضوی - کوچه علمداری - پلاک 12 - طبقه 2

Floor2-No12-Alamdari Alley-Before Mortazavi Ave-Roodaki Ave

نکته : برای افرادی که در ایران زندگی میکنن زیاد فرقی نمیکنه آدرس و از اول به آخر بدن یا ازآخر به اول.

لازم نیست در این قسمت نام شهر، استان، کد پستی و ... را وارد نمائید، در فیلدهای پائین تر می توانید آنها را درج کنید:

Town/City: شهر خود را بنویسید..

County/State:نام استان خود را بنویسید.

Country: نام كشور خود را انتخاب كنید.

Free Gift: نام هدیه را انتخاب كنید،

Post Code/Zip: در این قسمت كد پستی منزل خود را وارد كنید.

Referral ID: در این قسمت كدی وجود دارد به آن دست نزنید

در قسمت Term and Condintio  یك تیك بزنید

نحوه پر کردن فرم ثبت نام

برای ثبت نام کلیک کنید

اگر در هنگام ورود مشخصات مشكلی پیش نیاد، به ایمیلتان آدرسی میاد بر روش كلیك كنید تا ثبت نامتون تكمیل بشه و بعد وارد صفحه ای خواهید شد كه لینك زیر مجموعه گیری شما در آن موجود است. شما باید این لینك را به افراد بدهید و اگر كسی با این لینك ثبت نام كند زیر مجموعه ی شما خواهد شد. بعد از اینكه كسی در زیر مجموعه ی شما قرار گرفت و فعال شد(زیر مجموعه گرفت) 1 امتیاز به شما داده می شود و شما بعد از كسب امتیازهای لازم برای دریافت پكیج انتخابی می توانید آن را درخواست بدهید تا ارسال شود.

بعد این دیگه به شما بستگی داره که چه کار می کنین.

چون عضویت رایگان هست پس هیچ ضرری نمیکنید

در ضمن برای اینكه وارد اكانت خودتون بشید باید ایمیل و پسووردتون رو به یاد داشته باشید و وارد سایت X Pango بشید و در بالای صفحه ایمیل و پسوورد رو وارد كنید.

نکته : در این سایت نمی توان از یك سیستم دو بار ثبت نام كرد چون IP شما كنترل می شود.

البته خودتان می توانید برای آشنایی بیشتر با هدایا و زیر مجموعه های مورد نیاز روی گزینه View The Latest … کلیک و بعد بر روی بر روی گزینه ی مورد علاقه ی خود ماوس را نگه دارید تا تعداد اعتبار مورد نیاز برای دریافتتان را مشاهده كنید(منظور از اعتبار تعداد زیر مجموعه هایی است كه شما برای دریافت هدیه نیاز دارید)بعد از انتخاب گزینه ی مورد علاقه ی خود كد و نام آن را به خاطر بسپارید

بخش های مختلف سایت

1- ورود به بخش گیم

2- ورود به بخش موبایل

3- ورود به بخش Mp3 Player

4- مشاهده تصاویر محصولات همراه اعتبار مورد نظر هر محصول

5- اضهارات افرادی که محصول خودشان را دریافت کردن

1-Gaming

2-Mobile

3-mp3

4-Gifts

5-Testimonials

6- برای مشاهده تعداد امتیازات و...

6.1- جزئیات امتیازاها

6.2- تغییر دادن محصولی که انتخای کردید

6.3- حذف کردن اکانت

6-Order/Credits/Referral ID

6.1-Credit Detailes

6.2-Change Gift

6.3-Delete

7- ورود به دایرکتوری سایت های که میتوانید در آنها عضو شوید وبرای هر سایت عضو شده 1- 4 امتیاز کسب کنید

7-Xpango Offer Directory

8- از طریق این بخش میتوانید به دوستان خودتون نامه بفرستید

9- راه های پیشنهادی سایت برای بدست آوردن امتیاز

10- باخرید از سایت میتوانید امتیاز کسب کنید

11- بعد از دریافت محصول می توانید در این بخش محصول دیگری انتخاب بکنید

12- تغییر مشخصاتی که موقع ثبت نام وارد کردید

13- ورود به صفحه اصلی کاربری خود

14- وبلاگ xpango ومشاهده اخبار جدید سایت

15- برای خروج ازسایت از این گزینه استفاده کنید

8-Email A Friend

9-Credits Guide

10-Buy A Product

11-Select Another Gift

12-Edit My Details

13-my account

14-Xpango Blog

15-Logout

منظور از(Credits) همون  (امتیازه)

..:: نحوه عضو گیری ::..

بعد از ورود به سایت در بخش کاربری خود جلوی Referral Link لینک شما قرار دارد که از طریق این لینک میتوانید دوستان خودتان را به سایت معرفی بکنید

به عنوان مثال شما برای بدست آوردن مثلا w810 باید 15 نفر را معرفی بکنید و آن 15 نفر هم هر کدام 1 نفر رو معرفی بکنن تا 15 امتیاز شما کامل بشود ویتوانید گوشی موبایلو هدیه بگیرید

**اگه خیلی ساده تر بگم شما هزار تا هم زیر مجموعه بگیرید برایتان فرقی نمیكنه و هیچ امتیازی نمیگیرید بلكه هر زیر مجموعه ی زیر مجموعه ی شما به شما امتیاز میدهید.

**یک راه ساده تر هم هست که اون هم عضو شدن در سایت هایی که به صورت Offer معرفی میکنه

یعنی شما یک زیر مجموعه میگیرید ودر 14 سایت عضو میشید(بستگی به امتیازی که اون سایت داره) که تا اینجا 14 امتیاز گرفتید و و قتی زیر مجموعه شما هم یک امتیاز بگیره (یعنی یک زیر مجموعه ویا یک امتیاز با ثبت نام در اون سایت ها کسب کنه) 15 امتیاز شما کامل میشه ومیتونید W810 خودتونو از سایت بگیرید.

..:: آموزش افزایش زیر مجموعه ::..

1-     آسونترین روش دعوت کردن دوستان خودتونه

2-     ایجاد کردن وبلاگ و کپی کردن مطالب وبلاگ من در وبلاگ خودتون (البته بجای لینک من لینک خودتونو قرار بدید)

3-     ازطریق سایت های آگهی ایرانی که تعدادشون هم زیاده وهم به صورت مجانی به شما اجازه میدن تبلیغ بکنید (نمونه ای از این سایت ها: یک بازار )

4-     تبلیغ وبلاگ خودتون با نظر دادن در وبلاگ ها وسایتهای دیگه (در این روش آمار خودتونو در موتور های جستجو مثل گوگل هم بالا میبرید)

5-     جمع کردن ایمیل افرادی که وبلاگ ویا وب سایت دارن وفرستادن آدرس وبلاگتون به ایمیل اون ها

6-     ورود به چت روم های ایرانی  وتبلیغ خودتون (میتونید چت روم ها رو توی یاهو سرچ کنید)

هدیه تون رو تحویل بگیرید

بعد از جمع کردن امتیازات کامل و رسیدن امتیازات شما به حد نساب یک ایمیل به اینباکس ایمیل شما فرستاده می شه که امتیازات شما کامل شد و هدیه برای شما فرستاده می شود.

یه راه دیگه برای کسب امتیاز

همانطور که گفتم  شما میتونید باثبت نام در سایت های offer  1تا 4 امتیازبرای هر سایت بگیرید

یعنی اگر شما در یکی از سایتهای که ۴ امتیاز دارن ثبت نام بکنید معادل اینه که ۴ نفر رو در سایت عضو کرده باشید (اونهم ۴ نفر عضو فعال )

منظور از ۴ نفر عضو فعال یعنی ۴ نفری که اونهاهم خودشون زیر مجموعه دارن

پیشنهاد من به شما دوستان برای عضوگیری ارسال ایمیل و یا در چت روم ها ایجاد تبلیغ در مکان های ثبلیغاتی در میان دوستان واشنایان و... شما میتوانید عضو گیری کنید.

موفق باشید.

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: چهارشنبه 2 دی 1388, 2:26 pm 
آفلاين
سرلشگر
سرلشگر
نماد کاربر

sina نوشته است:
بچه ها xpango واقعی است ایمیلاتونو بدید که دعوتنامه براتون بدم که هم من ps3 بگیرم هم شما هر چی خواستید

ما که نگفتیم الکیه
شرکتش هرمی هست
واسه همینم غیر قانونیه
حالا ببین کی میشه که گندش مثل گلد کوءست درآد

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 27 بهمن 1388, 2:40 pm 
آفلاين
سرلشگر
سرلشگر
نماد کاربر

اون نوشته مال زمانی بود که من کلم بو قرمه سبزی میداد خیلی سخته نمیخواد برید عوضش سایتای دیگه ای میزارم براتون

بالا
 مشخصات  

پستارسال شده در: سه شنبه 27 بهمن 1388, 2:56 pm 
آفلاين
سرلشگر
سرلشگر
نماد کاربر

این سایت همکلاسی هامه دانلود برای موبایل آهنگ بازی وغیره
www.download98.tk